Værkstedsaften

Værkstedsaften

Hvornår

18.6.2025    
19:00 - 22:00

Hvor

DMF Aarhus
Vestergade 19, Aarhus C, 8000

Begivenhedstype

Aftenens vært: ???
Tovholder:

To gange om måneden samles sangskriverne for at give hinanden kritik. Disse værkstedsaftener er hjertet i Århus Sangskriverværksted og dets særkende i forhold til Danmarks øvrige sangskriverklubber, som i stedet har fokus på koncerter.

Værkstedsaftenerne er åbne for alle. De første tre værksteder er gratis, derefter forventer vi at man bliver medlem af ÅSV (årligt kontingent 150 kr).

På en værkstedsaften præsenterer sangskriveren en sang, som typisk ikke er færdig. De øvrige sangskrivere giver derpå feedback på tekst, musik og fremførsel. Sangskriveren kan så, på grundlag af forslagene, arbejde videre med sin sang. Det sker, at samme sang kommer på værksted flere gange, før den er færdig.

På denne måde får sangskriverne en mere kvalificeret kritik, end de får fra familie og venner. Men det øger også kvaliteten af sangskrivernes arbejde, at de tænker og taler kritisk om andres sangskrivning. Værkstedsaftenerne er til gensidig inspiration. Sangskriverne respekterer hinandens forudsætninger. Den erfarne sangskriver får skrappere kritik end den uerfarne.