Hygge og fællesskab

Alt hvad vi foretager os i ÅSV er hyggeligt – men nogle gange holder vi deciderede fester og hyggestunder, såsom julefrokoster og vores jubilæumsfester. Alt dette er med til at binde vores fællesskab sammen og medvirker til, at vi ikke blot er kolleger, men også venner.

Men at vi har et blomstrende fællesskab skyldes først og fremmest de mange frivillige kræfter, der holder ÅSV-hjulene i gang. Vi er 100% frivilligt drevet.

Som forening er vores øverste myndighed er den årlige generalforsamling, og vi drives af en bestyrelse, der mødes månedligt. Desuden har vi et en fremragende gruppe af tovholdere. Til sammen sørger bestyrelse og tovholdere for, at ÅSV kan afvikle over 50 begivenheder om året.

Der er dog altid plads til og brug for flere! Så hvis du har fået noget ud af ÅSV, så overvej at gå ind i det frivillige arbejde. Det er givende, meningsfuldt og fornøjeligt.

Ligeledes, hvis du har et ønske eller idé til noget foreningen kunne gøre, så meld dig som primus motor. ÅSV er præcis hvad vi gør det til.

Du kan kontakte bestyrelsen her.